Register  FAQ   Search   Memberlist   Usergroups    fChat    Profile   Log in to check your private messages   Log in
VIDIO LIK NEŠTO

Post new topic   Reply to topic    Iceman's Forum Forum Index » Alieni View previous topic :: View next topic  

VIDIO LIK NEŠTO
 PostPosted: Tue Feb 21, 2006 8:47 pm Reply with quote  
Alien Fourma

Evo ak je ko gledo jučer na RTL-u u Explozivu bio lik neki...uglavnom ovako...lik se vraćo kući na splitskoj magistrali iz smjera Zagreba(nadam se da me pamćenje dobro pamti,al i nije to tolko bitno)...i došao do naplatnih kućica(autom naravno)...izašo sav u strci i napo žensku u naplatnim kućicama kak ga prati cijelo vrijeme neki objekat na nebu...veći od zvijezde obične i mnogo niže...i ženska mu ne vjeruje...i vamo pa tamo i iziđe ona da vidi na nebu to čudo...i stvarno vidli oni kak neki objekat na nebu...uglavnom lik je bio totalno prestravljen
i sad rekli neki drugi likovi iz zvjezdarnica kak se radi o veneri Mad Rolling Eyes
e sad ak je venera sumnjam da bi čovjek bio na smrt prestrašen jer ga očigledno pratilo...e sad ne znam baš ni da si moga umislit jer je i ženska vidjela(i btw sve je ženska i pričala,lik nije htio pred kamere valjda)......
mišljenja? kkomentari?

Vječnost je beskonačnost. Beskonačnost je vječna.

View user's profile Send private message

Re: VIDIO LIK NEŠTO
 PostPosted: Tue Feb 21, 2006 8:56 pm Reply with quote  
Alien Fourma

Andromeda wrote:
Evo ak je ko gledo jučer na RTL-u u Explozivu bio lik neki...uglavnom ovako...lik se vraćo kući na splitskoj magistrali iz smjera Zagreba(nadam se da me pamćenje dobro pamti,al i nije to tolko bitno)...i došao do naplatnih kućica(autom naravno)...izašo sav u strci i napo žensku u naplatnim kućicama kak ga prati cijelo vrijeme neki objekat na nebu...veći od zvijezde obične i mnogo niže...i ženska mu ne vjeruje...i vamo pa tamo i iziđe ona da vidi na nebu to čudo...i stvarno vidli oni kak neki objekat na nebu...uglavnom lik je bio totalno prestravljen
i sad rekli neki drugi likovi iz zvjezdarnica kak se radi o veneri Mad Rolling Eyes
e sad ak je venera sumnjam da bi čovjek bio na smrt prestrašen jer ga očigledno pratilo...e sad ne znam baš ni da si moga umislit jer je i ženska vidjela(i btw sve je ženska i pričala,lik nije htio pred kamere valjda)......
mišljenja? kkomentari?
imao je ptičju gripu, a onda je zarazio i nju Very Happy

View user's profile Send private message MSN Messenger

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 8:59 pm Reply with quote  
Alien Fourma

Rolling Eyes
ajde ajde ozbiljnih komentara malo...baš me zanima šta se misli među vama
ajde kajo akcija Twisted Evil

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:09 pm Reply with quote  
Alien Fourma

Andromeda wrote:
Rolling Eyes
ajde ajde ozbiljnih komentara malo...baš me zanima šta se misli među vama
ajde kajo akcija Twisted Evil
neznam baš, mogli su oni dvojica to izmislit, nema nikakvih dokaza, samo njena izjava, mogu i ja sad izjavit nešto slično

View user's profile Send private message MSN Messenger

PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:10 pm Reply with quote  
Alien Fourma

a istina da nema dokaza...al ne vjerujem da bi ženska to napravila...djelovala je onak ozbiljno i nimalo za zezanciju i hebanje ljudi u mozak...no to je samo moje mišljenje

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 10:15 pm Reply with quote  
U nemilosti
U nemilosti

ja mislim da je venera, jer je i mene mjesec neki dan pratio, pa tako malo me bilo strah...
ali inače, kad se tip zaustavio i zajedno s tom curom bečio u nebo i oni to zajedno gledali, jel se to vrtilo oko njih ili stalo na mjestu iznad njih???

PostPosted: Wed Feb 22, 2006 10:17 pm Reply with quote  
Alien Fourma

tessa wrote:
ja mislim da je venera, jer je i mene mjesec neki dan pratio, pa tako malo me bilo strah...
ali inače, kad se tip zaustavio i zajedno s tom curom bečio u nebo i oni to zajedno gledali, jel se to vrtilo oko njih ili stalo na mjestu iznad njih???

zaboravila sam taj dio jel se kretalo onda il ne Embarassed Crying or Very sad
ja ne vjerujem da je venera...lik je bio prestravljen...ne znam baš da se može tolko prestravit...aj nek je venera,opet je pitanje zašto se uplašio tolko...nije mogao sto km preći i vidjet kako ga prati...ne vjerujem...

Post new topic   Reply to topic    Iceman's Forum Forum Index » Alieni

Page 1 of 1
All times are GMT + 1 Hour

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum