|
 |
VIDIO LIK NEŠTO |
 |
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:47 pm |
|
|
| Message |
|
|
|
Evo ak je ko gledo jučer na RTL-u u Explozivu bio lik neki...uglavnom ovako...lik se vraćo kući na splitskoj magistrali iz smjera Zagreba(nadam se da me pamćenje dobro pamti,al i nije to tolko bitno)...i došao do naplatnih kućica(autom naravno)...izašo sav u strci i napo žensku u naplatnim kućicama kak ga prati cijelo vrijeme neki objekat na nebu...veći od zvijezde obične i mnogo niže...i ženska mu ne vjeruje...i vamo pa tamo i iziđe ona da vidi na nebu to čudo...i stvarno vidli oni kak neki objekat na nebu...uglavnom lik je bio totalno prestravljen
i sad rekli neki drugi likovi iz zvjezdarnica kak se radi o veneri
e sad ak je venera sumnjam da bi čovjek bio na smrt prestrašen jer ga očigledno pratilo...e sad ne znam baš ni da si moga umislit jer je i ženska vidjela(i btw sve je ženska i pričala,lik nije htio pred kamere valjda)......
mišljenja? kkomentari? _________________
Vječnost je beskonačnost. Beskonačnost je vječna.
|
|
 |
|
|
 |
Re: VIDIO LIK NEŠTO |
 |
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:56 pm |
|
|
| Message |
|
|
|
| Andromeda wrote: | Evo ak je ko gledo jučer na RTL-u u Explozivu bio lik neki...uglavnom ovako...lik se vraćo kući na splitskoj magistrali iz smjera Zagreba(nadam se da me pamćenje dobro pamti,al i nije to tolko bitno)...i došao do naplatnih kućica(autom naravno)...izašo sav u strci i napo žensku u naplatnim kućicama kak ga prati cijelo vrijeme neki objekat na nebu...veći od zvijezde obične i mnogo niže...i ženska mu ne vjeruje...i vamo pa tamo i iziđe ona da vidi na nebu to čudo...i stvarno vidli oni kak neki objekat na nebu...uglavnom lik je bio totalno prestravljen
i sad rekli neki drugi likovi iz zvjezdarnica kak se radi o veneri
e sad ak je venera sumnjam da bi čovjek bio na smrt prestrašen jer ga očigledno pratilo...e sad ne znam baš ni da si moga umislit jer je i ženska vidjela(i btw sve je ženska i pričala,lik nije htio pred kamere valjda)......
mišljenja? kkomentari? | imao je ptičju gripu, a onda je zarazio i nju  _________________

|
|
 |
|
|
 |
|
 |
Posted: Tue Feb 21, 2006 8:59 pm |
|
|
| Message |
|
|
|
ajde ajde ozbiljnih komentara malo...baš me zanima šta se misli među vama
ajde kajo akcija  _________________
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:09 pm |
|
|
| Message |
|
|
|
| Andromeda wrote: |
ajde ajde ozbiljnih komentara malo...baš me zanima šta se misli među vama
ajde kajo akcija  | neznam baš, mogli su oni dvojica to izmislit, nema nikakvih dokaza, samo njena izjava, mogu i ja sad izjavit nešto slično _________________

|
|
 |
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:10 pm |
|
|
| Message |
|
|
|
a istina da nema dokaza...al ne vjerujem da bi ženska to napravila...djelovala je onak ozbiljno i nimalo za zezanciju i hebanje ljudi u mozak...no to je samo moje mišljenje _________________
|
|
 |
|
|
Posted: Wed Feb 22, 2006 10:15 pm |
|
|
| Message |
|
|
|
ja mislim da je venera, jer je i mene mjesec neki dan pratio, pa tako malo me bilo strah...
ali inače, kad se tip zaustavio i zajedno s tom curom bečio u nebo i oni to zajedno gledali, jel se to vrtilo oko njih ili stalo na mjestu iznad njih??? _________________ raspadate se jadnici...
|
|
 |
|
|
|